Vi er autolakererens foretrukne leverandør

Baden-Jensen A/S blev grundlagt i 1944 og er en familieejet virksomhed, som i dag drives af tredje generation.

Baden-Jensen er markedets førende leverandør af autolak og vi henvender os primært til autolakerere og bilforhandlere med eget lakereri.

Foruden autolak leverer vi også et bredt program af tilbehørsprodukter samt totale værkstedskoncepter til professionelle autolakererier. Hertil kommer et stort program af industrilakker.

Baden-Jensen A/S har to afdelinger en i Ballerup og en i Kolding, hvorfra kunderne dagligt bliver betjent.

Vi fokuserer på stor teknisk kompetence. Seks salgskonsulenter og tre teknikere videregiver dagligt vigtige brugerinformationer til auto- og industrilakerere.

     

Martin Baden-Jensen er i dag ejerleder og direktør i firmaet.


Baden-Jensens historie

1
2
3

I 1944 startede de to brødre Niels og Hans Jørgen Baden-Jensen en kombineret detail- og engroshandel med farve og tapet på adressen Buddingevej 211 i Søborg. Firmaet Baden-Jensen var etableret.

På grund af krigen var det største problem at skaffe varer, som firmaet kunne tilbyde sine kunder. Trods problemerne havde virksomheden, kort efter starten, et lager som var indrettet i en garage. Snart efter kom også kundekredsen i hus, den bestod bl.a. af gartnere, snedkere og malermestre, og også flere udenbys kunder.

De blev naturligvis besøgt, og rejsen foregik på cykel. Hvis de var over længere strækninger, tog brødrene toget. På en sådan togrejse kom Hans Jørgen til at dele kupé med nogle vognmalere, som var på vej til møde i deres daværende forening SAV. Hans Jørgen fik fortalt, at han bl.a. solgte lakfjerner, og hans rejsefæller anbefalede ham at besøge vognmalerne, for sådan noget havde de brug for. På denne måde kom vognmalerne med blandt de brancher, som firmaet dengang leverede varer til.

I 1959 blev samarbejdet med Spies Hecker i Køln etableret, og allerede i begyndelsen af 1960'erne afvikledes detailforretningerne, firmaet flyttede til Transformervej 11 i Herlev og specialiserede sig helt i autolakererbranchen.

I dag har Baden-Jensen adresse to steder i landet, nemlig i Kolding og i Ballerup. Dette udelukkende for at kunne servicere kunderne lige, om de så bor i Øst eller Vest.