Techno Blue
En ultramoderne blå med toneskiftende effekter

Oversigt

Axalta har netop udgivet deres Automotive Color of the Year 2023!

For 9. år i træk lancerer Axalta deres ’’Color of the Year’’. Techno Blue er en modig, elektrificerende farve som afspejler nutidens energi. Axalta har forsøgt at skabe en pulserende farve som er med på beatet og følger nutidens changerende trends mellem den virkelige og den digitale verden. Techno Blue er en game changer og er designet for at skabe spænding på alle typer køretøjer.​​​​​​​

I forlængelse af lanceringen af Techno Blue, har Axalta også udgivet deres popularitetsrapport for 2022. Axalta overvåger og følger løbende trends og udviklingen i farvevalg i bilindustrien, for at kunne forudsige, hvordan farvesmagen løbende forandrer sig. Axalta udpeger derfor én gang årligt ''Automotive Color of the Year'', hvor farvedesignere og produkteksperter på baggrund af daglig inspiration kombineret med omfattende forskning, er med til at udvælge årets farve.

Popularitetsrapporten udgives ligeledes årligt, og er den største og længst kørende rapport af sin art i bilindustrien. Rapporten afslører de 10 mest populære farver og sætter fokus på regionale trends. Rapporten giver også indsigt i farvetrends på tværs af bilsegmenterne.