Kompetencegivende kurser
styrker dig og dine medarbejdere

Oversigt

Indgående kendskab til markedet, teknisk erfaring og en konstruktiv dialog - det er grundlaget for vores kurser

Viden, udvikling og sammenhold

Vi deler den overbevisning, at uddannelse er en hjørnesten i udviklingen, både for os og for vores forretningspartnere som dig. Derfor arbejder vi ihærdigt på at tilbyde kontinuerlige kurser og træningsdage, skræddersyet til dine behov. Vores engagerede træningsprogrammer finder normalt sted i vores Træningscenter i Middelfart, men vi tilpasser os gerne og arrangerer dem hos dig - direkte på dit værksted.

Vores mål er klart: Vi ønsker at holde vores kunder på forkant med den seneste viden inden for kvalitetslakering. Dette bidrager ikke kun til styrkelse af dine ansattes færdigheder, men det øger også tilfredsheden blandt dine kunder og giver dit firma en endnu stærkere position i branchen.

Når du deltager i vores autorisationstræning, åbner du døren til en verden af specifik viden om reparation af garantiskader på specifikke bilmærker. Dette placerer dig i en unik position, når importørerne træffer valg om samarbejdspartnere til reparation af garantiskader.

For at sikre, at hvert kursus er skræddersyet til deltagerne, tilrettelægger vi altid undervisningen med udgangspunkt i gruppen. Vores program spænder bredt - vi tilbyder produktkurser, dybdegående farvetoneseminarer, informative aftener og endda faglige udlandsrejser, alt sammen med det formål at berige din viden og styrke dit netværk.

Vi tror på styrken af fællesskabet og delingen af viden. Lad os sammen rejse mod nye højder af ekspertise og vækst.

Find et kursus der passer til dig

Hold dig opdateret - se her om der er nogen aktuelle kurser

Se kursuskalender

Eksempler på kurser

Basis kurser

  • Indeholder grundlæggende forståelse for lakeringsopbygninger fra OEM lakering til garantilakering. Der undervises lige fra skadesvurdering til korrosionsbeskyttelse, slibning forarbejdning af basislak og klarlak til polering.

Garantispecifikke kurser

  • Tager udgangspunkt i udbedring af korrosionsionsskader på et konkret bilmærke.

Mærkespecifikker kurser

  • Vil variere indholdsmæssigt fra bilmærke til bilmærke, men tager altid udgangspunkt i de krav, den enkelte bilproducent stiller til korrekt udførelse af reparation af deres bilmærker.

Træning og kurser i de nyeste produkter

  • Vi holder dig løbende up to date med de nyeste og mest effektive produkter på markedet. Det kan være i værkstedstilbehør såvel som auto- eller industrilak. Vi afholder naturligvis kurser i alle de brands vi forhandler.

Autolakerere- og pladesmedsaftener

  • Fokuserer på samarbejdet mellem pladesmede og autolakerer, som vi finder utroligt vigtigt. Indholdet varierer alt efter behov for det enkelte område. Det kunne fx være træning i skadesopgørelse - hvordan pladesmede og autolakerer kan få mest ud af at arbejde effektivt sammen.

Lærlingetræning

  • I samarbejde med mester på værkstedet, tilbyder vi løbende LAK & KNOW-HOW netværkets lærlinge træning. Vi sætter fokus på at så bred viden som muligt fra starten, gavner både lærling og mester. Du får en lærling, som er sikker i alle teknikker og som har et grundigt produktvidenskab. Vi ser at LAK & KNOW-HOW lærlingene klarer sig bedre ved svendeprøver, og at de får ofte bedre karakterer, ros eller opnår legater.

Værkstedsaftener

  • Nærmest på lokalt niveau kan vi afholde værkstedaftener, hvor en autolakerer stiller sit værksted til rådighed og inviterer personalet og eksterne samarbejdspartnere til arrangementet. Her underviser vi indenfor det i forvejen aftalte område.

Special kurser

  • Specielle aktuelle temaer tages løbende op i vores kursus kalender, for at holde dig opdateret. Det kunne fx være kursus i reparation af plastdele.