Kompetencegivende kurser
styrker dig og dine medarbejdere

Oversigt

Indgående kendskab til markedet, teknisk erfaring og en konstruktiv dialog - det er grundlaget for vores kurser

Uddannelse er vigtigt - både for os og for jer!

Vi afholder løbende kurser og træningsdage for vores forretningspartnere. Kurserne afholdes som udgangspunkt i vores Træningscenter i Middelfart, men kan også arrangeres hos dig - på dit værksted.

Vi ønsker at holde vores kunder fagligt opdaterede omkring kvalitetslakering, det vil gavne både dine ansatte, dine kunder men også dit firmas image.

Når du deltager i vores autorisationstræning, opnår du specifik viden om reparation af garantiskader på konkrete bilmærker. Det stiller dig i en stærkere position, når importørerne vælger samarbejdspartnere i forbindelse med reparation af garantiskader.

For at give deltagerne fuldt udbytte af kurset, tilrettelægger vi altid undervisningen i forhold til gruppens sammensætning. Vi arrangerer både produktkurser, farvetoneseminarer, informationsaftener og faglige ture i ind- og udland.

Eksempler på kurser

Basis kurser

  • Indeholder grundlæggende forståelse for lakeringsopbygninger fra OEM lakering til garantilakering. Der undervises lige fra skadesvurdering til korrosionsbeskyttelse, slibning forarbejdning af basislak og klarlak til polering.

Garantispecifikke kurser

  • Tager udgangspunkt i udbedring af korrosionsionsskader på et konkret bilmærke.

Mærkespecifikker kurser

  • Vil variere indholdsmæssigt fra bilmærke til bilmærke, men tager altid udgangspunkt i de krav, den enkelte bilproducent stiller til korrekt udførelse af reparation af deres bilmærker.

Træning og kurser i de nyeste produkter

  • Vi holder dig løbende up to date med de nyeste og mest effektive produkter på markedet. Det kan være i værkstedstilbehør såvel som auto- eller industrilak. Vi afholder naturligvis kurser i alle de brands vi forhandler.

Autolakerere- og pladesmedsaftener

  • Fokuserer på samarbejdet mellem pladesmede og autolakerer, som vi finder utroligt vigtigt. Indholdet varierer alt efter behov for det enkelte område. Det kunne fx være træning i skadesopgørelse - hvordan pladesmede og autolakerer kan få mest ud af at arbejde effektivt sammen.

Lærlingetræning

  • I samarbejde med mester på værkstedet, tilbyder vi løbende LAK & KNOW-HOW netværkets lærlinge træning. Vi sætter fokus på at så bred viden som muligt fra starten, gavner både lærling og mester. Du får en lærling, som er sikker i alle teknikker og som har et grundigt produktvidenskab. Vi ser at LAK & KNOW-HOW lærlingene klarer sig bedre ved svendeprøver, og at de får ofte bedre karakterer, ros eller opnår legater.

Værkstedsaftener

  • Nærmest på lokalt niveau kan vi afholde værkstedaftener, hvor en autolakerer stiller sit værksted til rådighed og inviterer personalet og eksterne samarbejdspartnere til arrangementet. Her underviser vi indenfor det i forvejen aftalte område.

Special kurser

  • Specielle aktuelle temaer tages løbende op i vores kursus kalender, for at holde dig opdateret. Det kunne fx være kursus i reparation af plastdele.

Aktuelle kurser

Hold dig opdateret - se her om der er nogen aktuelle kurser

Se kursuskalender

Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak