Baden-Jensen træningscenter
stedet for vidensdeling

Oversigt

Vi råder over et professionelt træningscenter i Middelfart. Her underviser teknikere fra vores kompetencecenter vores forretningspartnere. Der udveksles tips og fremgangsmåder gennem dialog, videopræsentationer og målrettet undervisning.

I Middelfart ligger vores professionelle træningscenter med alle moderne faciliteter til at udføre autolakering fra A-Z. Her har vi bl.a. to moderne sprøjtekabiner, farvemåleudstyr, blanderum, Daisy Wheel, eflow set-up, stort værkstedsområde til slibning og polering, samt alt inden for tilbehør til autolakereriet.

I træningscentret underviser det anvendelsestekniske team løbende vores kunder i såvel teori som praksis. Her udveksles tips og fremgangsmåder gennem dialog, videopræsentationer og målrettet undervisning.

For at give deltagerne fuldt udbytte af kurserne, tilrettelægges undervisningen i forhold til gruppens sammensætning. Det tekniske team arrangerer både produktkurser, farvetoneseminarer, informationsaftener og til tider faglige ture hos vores samarbejdspartnere i ind- og udland.

Central placering i Middelfart

Vores træningscenter er centralt placeret i Middelfart. Med denne placering har vi lagt os nogenlunde midt i Danmark, og alle besøgende kan forholdsvis nemt deltage i kurser og andre events, som løbende afholder her.

Viden er vejen frem, og vi går gerne forrest!

Det anvendelsestekniske team føler sig godt hjemme i disse omgivelser. De har kendskab til alt værktøj, produkter og maskiner som befinder sig i træningscentret. En af deres fornemste opgaver, er at dele deres viden med vores forretningspartnere, og det gør de gerne.

Er du interesseret i et specifikt kursus?

Læs mere om vores kompetencegivende kurser. Hvis der er aktuelle kurser i nærmeste fremtid, kan du tilmelde dig disse online.

Se eksempler på vores kurser her