Professionel udvikling
af din forretning

Oversigt

LAK & KNOW-HOW er et netværk for autolakererier, der ønsker en professionel udvikling af deres forretning. LAK & KNOW-HOW netværket omfatter omkring 100 værksteder spredt over hele landet.

LAK & KNOW-HOW® Netværket

- er et netværk for autolakerere, der ønsker en professionel udvikling af deres forretning. LAK & KNOW-HOW netværket omfatter omkring 100 autolakererier, som er spredt over hele landet.

Sammen er vi stærkere

Som medlem af LAK & KNOW-HOW netværket forbliver din virksomhed selvstændig. Til gengæld bliver du en del af et stærkt netværk. Sammen står vi for lakeringsarbejde i topkvalitet, der matcher kravene nu og i fremtiden. Garantireparationer, der opfylder bilproducenternes forskrifter. Interne tekniske kurser, der optimerer medarbejdernes anvendelsestekniske know-how. Lakering med Spies Hecker produkter, der teknisk
og kvalitetsmæssigt er blandt verdens bedste.

Som netværkskoordinator har Baden-Jensen fokus på:

 • Effektivisering af driften på dit værksted
 • Forøgelse af omsætning og indtjening hos netværkets medlemmer
 • Profilering af netværket og de enkelte netværksmedlemmer.
 • Netværkets medlemmer bakkes op af lakproducenten Spies Hecker.

Baggrund for netværket

Den danske autolakbranche har fra gammel tid været præget af små virksomheder, hvor fundamentet er solide håndværksmæssige kvaliteter. I løbet af årene er antallet af autolakerere faldet, men til gengæld er de enkelte virksomheder vokset. Dette stiller helt nye krav til den måde, hvorpå man skal drive et autolakereri. Foruden at være en dygtig håndværker skal ejeren af autolakereriet nu bl.a. også være en dygtig sælger, kunne motivere sine ansatte, have fuldt økonomisk overblik samt have kendskab til de nyeste digitale værktøjer. For at ruste vores kunder bedst muligt til fremtidens krav besluttede Spies Hecker og Baden-Jensen i 2010 at opbygge netværket LAK & KNOW-HOW®.

Årlig LAK & KNOW-HOW dag

En gang om året samler vi LAK & KNOW-HOW netværket i vores træningscenter i Middelfart. Hovedtemaet for LAK & KNOW-HOW dagen er at optimere medlemmernes drift på værkstedet. Det gøres bl.a. ved at demonstrere de sidste nye systemer samt de nyeste og mest effektive produkter på markedet. Herudover inviterer vi en bred vifte af indlægsholdere på scenen, som fortæller netværket, hvad der trender lige nu. På LAK & KNOW-HOW dagen er der også rig mulighed for at netværke og sparre med andre kollegaer fra hele netværket.

Fakta om LAK & KNOW-HOW® netværket

 • Netværket blev etableret i 2010 af Spies Hecker og Baden-Jensen A/S
 • Det er Danmark største netværk af selvstændige autolakerere med omkring 100 medlemmer
 • Netværket sikrer medlemmerne den bedst mulige konkurrenceevne og indtjening
 • Som netværkskoordinator arbejder Baden-Jensen hele tiden for at skabe værdi for medlemmernes virksomhed
 • Netværket tilbydes løbende faglig opdatering i de stadig mere komplekse lakopbygninger i form at træningsdage/kurser i vores træningscenter
 • Netværket tilbydes de nyeste og mest innovative digitale applikationer, der alle er med til optimere driften af det enkelte værksted.
 • Som medlem af netværket får du mulighed for at dele erfaringer med mere end 100 andre medlemmer

Vil du være en del af LAK & KNOW-HOW netværket?

Kontakt din lokale rådgiver så kan I sammen aftale et møde, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og høre meget mere om fordelene som medlem af Danmarks største netværk for selvstændige autolakerere.