CUI netværket
-Faglig, lavpraktisk, kommerciel uddannelse

Oversigt

CUI netværket er for værkstedsejere/-ledere samt ledere hos autoforhandlere, der ønsker at udvikle deres forretning ved faglig, lavpraktisk, kommerciel uddannelse.

CUI - til dig, der vil mere

CUI-netværket er et netværk for værkstedsejere/-ledere samt ledere hos autoforhandlere. Netværket hjælper dig til at optimere deres forretning via uddannelse indenfor virksomhedsledelse, salg og marketing, samt personaleledelse.

Via benchmarking får du mulighed for at måle dit værksteder op imod de andre medlemmers værksteder, og der er rig mulighed for sparring/networking med ligestillede kolleger indenfor autolakbranchen.

CUI-møderne afholdes typisk to gange årligt, altid fra søndag til tirsdag. Typisk mødes vi søndag på et af medlemmernes værksted, hvor der gives en rundvisning med efterfølgende eftermiddagskaffe. Herefter kører vi videre til den valgte destination for de kommende dages undervisning. Vi lægger vægt på, at CUI-møderne foregår på et professionelt plan i en hyggelig og afslappet atmosfære.

CUI-deltagerne har selv indflydelse på, hvilke emner der tages op ved møderne.

Ca. hvert andet år inviteres I med ledsager på tur til et sted i Europa. Eneste egen udgift er transport til og fra Københavns lufthavn, Kastrup, samt flybilletter.

Med CUI i London

I juni 2022 rejste alle CUI medlemmerne til London for at afholde netværksmøde. Dagene bød både på undervisning, og fornøjelse bl.a. med guidede ture i skønne London.

CUI-møderne

Vi vægter meget højt, at CUI møderne foregår på et professionelt plan i en hyggelig og afslappet atmosfære. Et af de steder, som er besøgt flere gange er Rold StorKro.

Der er mange grunde til at blive medlem af CUI:

  • CUI giver dig en faglig, lavpraktisk, kommerciel uddannelse
  • Du får den nyeste information samt konkurrencemæssige fordele
  • Du får mulighed for at være med til at præge den nyeste udvikling indenfor din branche
  • Du får gode idéer til at optimere og udvikle din forretning
  • Via Benchmarking får du svar på, hvordan dit værksted præsterer på en række helt konkrete nøgletal, sammenlignet med andre førende værksteder
  • CUI er en konkret mulighed for at forbedre din bundlinje
  • Du får input til bedre kundehåndtering og fastholdelse af kunderne
  • Du får hjælp til ledelse og håndtering af de problemstillinger, du ofte sidder HELT alene med som leder
  • Du får et godt indblik i, hvordan andre sammenlignelige værksteder håndterer hverdagen
  • CUI giver dig et socialt og fagligt netværk med andre udvalgte deltagere, der arbejder med autolakering

Vil du vide mere om CUI netværket?

Så kontakt din lokale rådgiver. Sammen kan I kigge på de fordele, der er for din virksomhed ved at blive medlem af CUI netværket.