Din leverandør
af lakeringsopgaver

Oversigt

Autolakererne, som samarbejder med Netcolor og Baden-Jensen A/S, er fordelt over hele landet og repræsenterer alle et meget højt fagligt niveau med fuld fokus på kvalitet.

Der er mange gode grunde til at vælge Netcolor

Netcolor ApS er en non-profit virkomhed ejet af Danmarks største autolakleverandør Baden-Jensen A/S. Netcolors formål er optimering, koordinering og administration af lakeringsopgaver, som ønskes udbudt af én leverandør.

Formålet er også at sikre, at de samlede processer i forbindelse med autolakering og kvalitetssikring bliver så enkle og professionelle som muligt.

Autolakerere, som samarbejder med Netcolor ApS og Baden-Jensen A/S, er fordelt over hele landet, og repræsenterer alle et meget højt fagligt niveau med fuld fokus på kvalitet.

I samarbejde med autolakerere kan Netcolor ApS agere regional-, national- og landsdækkende leverandør af lakeringsopgaver.

Sådan fungerer Netcolor i praksis

Autolakererne, som samarbejder med Netcolor og Baden-Jensen A/S, er fordelt over hele landet og repræsenterer alle et meget højt fagligt niveau med fuld fokus på kvalitet. I samarbejde med autolakererne kan Netcolor agere regional-, national- og landsdækkende leverandør af lakeringsopgaver. - Din sikkerhed for et top professionelt team!

Netcolor tilbyder bl.a.:

En central database, hvor alle opgaver og dokumentation samles. Central Billing System – alle fakturaer fra ét sted. Opstartskursus mellem lakerere og pladesmede samt undervisning i Baden-Jensens træningslokaler for sikring af den højeste kvalitet og faglighed. Netcolor yder en høj grad af faglighed, viden og know-how. I samarbejde med Baden-Jensens organisation varetages de administrative opgaver i Netcolor, som fx: - Teknisk viden og formidling, garantispørgsmål og reklamationsbehandling samt økonomi, marketing og IT.

Stor erfaring sikrer høj kompetence

Siden 1944 har Baden-Jensen A/S leveret autolak til de danske autolakerere. Henover årene har der været et stigende behov for en seriøs samarbejdspartner med høj kompetence indenfor produktanvendelse, lakopbygning og procesoptimering.

Med Netcolor ApS kan samarbejdet mellem forhandlere og autolakerere nu kordineres, så kvalitet og leveringssikkerhed optimeres til højeste standard. En Netcoloraftale er derfor attraktiv for både den lokale forhandler og større bilhuse med flere udsalgssteder, forsikringsselskaber, leasingselskaber og bilimportører. Et Netcolorsamarbejde tager udgangspunkt i det aktuelle behov og skræddersys til den konkrete opgave.

Er du interesseret i en Netcolor aftale?

Eller ønsker du yderligere uddybelse af konceptet? Så kontakt din lokale rådgiver for et møde.