Guides og tips

- der sikrer dig de hurtigste processer på dit værksted

Guides

Bliv en mester i lakeringsprocesserne

Velkommen til vores omfattende samling af tips og guider, der udelukkende henvender sig til professionelle lakerere. Vores guides og videoer er udviklet i tæt samarbejde med vores professionelle leverandører, som er eksperter på området og har en omfattende erfaring. Dette sikrer, at du får adgang til pålidelige og topkvalitets ressourcer inden for lakeringsverdenen.

Vi forstår vigtigheden af at have adgang til pålidelige ressourcer, når det kommer til lakeringsprodukter og tilbehør. Derfor har vi sammensat denne omfattende samling af artikler, instruktionsvideoer og step-by-step guider, der dækker alt fra valg af de rigtige materialer til korrekt anvendelsesteknikker. Uanset om du ønsker at forfine dine færdigheder, eller om du søger at udføre avancerede lakreparationer, finder du værdifuld rådgivning og vejledning her.

I de fleste videoer vil du møde Tony Michell som er Axaltas laktekniker. Han giver en omfattende vejledning i forskellige processer, såsom hvordan man håndterer lakering af elbiler, reparerer plastdele - hvilket er særlig vigtigt for bæredygtighed - og mange andre emner.

Hvad kan du forvente af videoerne?

Vi udforsker teknikker som effektiv sammensprøjtning og polering, med klarlak 8700, for at opnå en fejlfri finish på dine lakeringsprojekter. Vores videoer om påføring i 1,5 sprøjtegang giver dig en dybdegående forståelse af denne avancerede teknik og dens fordele.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man lakerer en Mazda i 46G Grey? Vores videoer guider dig gennem denne præcise proces for at opnå det perfekte resultat.

Vi dykker også ned i produkter som Permasolid Primer Surface 5340 og viser dig, hvordan du anvender dem korrekt for at forberede overflader til lakering.

Hvis du laver fejl i din basecoat, hjælper vores videoer dig med at korrigere dem. Vi udforsker også avancerede teknikker som lakering med blend-in-additive, der giver en problemfri overgang mellem farver.

Du kan også finde finde værdifuld information om farvevalg og matchning ved hjælp af værktøjer som ColorDialog Phoenix.

Det er kun et udpluk af de videoer du finder her på siden. Alle vores videoer kan med fordel deles med dine kolleger på værkstedet, herunder eleverne, så de kan drage nytte af denne værdifulde viden og blive endnu dygtigere i deres lakeringsarbejde.

Dyk ned i vores omfattende materiale, udforsk vores videoer og artikler, og lad os sammen optimere dine færdigheder og hjælpe dig med at opnå dine mål inden for lakering og tilbehør.