Blev bedre i sprøjtekabinen
efter 2-dages kursus

Oversigt

Vi afholder løbende kurser i vores træningscenter i Middelfart. Kurserne bygges op omkring vores kunders enkelte behov.

Selvfornyende kursus i sprøjtekabinen

Kompetencecenteret har afsluttede i juni måned et givende 2-dages kursus i træningscentret i Middelfart. Deltagerne, som kommer fra Toyota, havde et klart mål for øje: at forbedre deres færdigheder i sprøjtekabinen og integrere dem mere effektivt i deres daglige arbejde. Dette område havde tidligere ikke været deres primære fokus, men efter de intensive kursusdage er de nu langt bedre rustet til at håndtere disse opgaver med selvtillid og kompetence.

Kurset blev hævet til et højt niveau takket være den tekniske ekspertise fra Baden-Jensens to erfarne anvendelsesteknikere - nemlig Henrik og Freddy. Denne dygtige duo formåede at skabe en atmosfære af læring og samarbejde, hvilket gjorde en markant forskel for deltagerne. Både Jacob fra Djarlo Biler Nivå og Niklas fra Krogsgaard-Jensen i Gentofte var enige om, at kurset var en værdifuld investering i deres faglige udvikling.

Anden dagen bød på en spændende tilføjelse til kurset i form af besøg fra Færøerne. Hakun, søn af Frode fra Hjá Frodá Autolakering på Færøerne, var til stede for at udvide sin viden om generel sprøjteteknik. Dette vidner om, hvor langt kursets ry har spredt sig, og hvilken betydning det har fået inden for branchen.

Stort tak til Henrik og Freddy for et fremragende kursus! Deres bidrag var afgørende for at give deltagerne de nødvendige redskaber til at excelere i sprøjtekabinen.

Hele holdet: Henrik, Hakun, Brian, Niklas og Freddy

Anvendelsesteknikker Henrik

Niklas lytter interesseret efter

Jacob forsøger at finde rundt blandt de lakerede emne

Der var også tid til erfaringsudveksling blandt deltagerne

Baden-Jensen træningscenter i Middelfart