Permasolid Speed-TEC
Plastic Additive 9260

Oversigt

Fornyelse inden for reparationslakering af kunststoffer

Den mest effektive reparationslakering af kunststofdele på personbiler. Har du nogensinde overvejet at påføre Permasolid® Speed-TEC HS Speed Surfacer 5500 og Permasolid® Speed-TEC HS Wet-on-Wet Speed Surfacer 5550 direkte på nye kunststofdele uden først at påførekunststofprimer?

Det kan vel slet ikke lade sig gøre?

Det kan det nu! Med det innovative Permasolid® Speed-TEC Plastic Additive 9260 er det muligt at påføre begge Speed-TEC fyldere direkte på kunststoffer. Samtidig øges effektiviteten, da der er brug for færre arbejdsgange og produkter til reparationslakering af kunststofdele i biler.

Nem at anvende

Permasolid® Speed-TEC Plastic Additive 9260 kan tilsættes direkte i fylderen. Det er nemt at påføre, da den kendte lave viskositet med fin flydning direkte fra sprøjtepistolen fastholdes.Det innovative additiv sikrer hurtigere reparationslakering af kunststofdele på biler. Nu kan det også lade sig gøre atlave reparationslakering direkte på kunststoffer, når der er behov for en helt hvid fylde.

Ingen ekstra tørretid

Ingen ekstra tørretid. Permasolid® Speed-TEC Plastic Additive 9260 sikrer den mest effektive og hurtigste procestid til reparationslakering af nye kunststofdele på personbiler. Permasolid® Speed-TEC Plastic Additive 9260 sikrer samme hurtige tørring som standardindstillingerne i dag. Permasolid® Speed-TEC HSWet-on-Wet Speed Surfacer 5550 er klar til slibning og påføring af dæklak efter kun 5 minutters afluftning. Tørretider og slibeegenskaber, som er gældende for Permasolid® Speed-TEC HS Speed Surfacer 5500, ændres ikke.

Sammenligning af procestider ved våd-i-våd forarbejdning på kunststoffer

Video-TEC

Se med når laktekniker Tony Michell demonstrerer brugen af Permasolid® Speed-TEC Plastic Additive 9260

Hurtigere i mål med plast reparation