Vores eksklusive partnere
er dine eksklusive partnere

Vores eksklusive partnerskaber

Baden-Jensen fungerer som en essentiel bindeled mellem professionelle autolakerere og nogle af de mest prestigefyldte leverandører på det danske marked. Vores forpligtelse går ud på at levere førsteklasses produkter og skræddersyede løsninger til autolakeringsbranchen gennem vores eksklusive og unikke partnerskaber.

Dedikerede leverandører

Vores samarbejdspartnere er fuldstændigt dedikerede til at servicere os - Baden-Jensen - og vores kunder på det danske marked. De besidder en dyb indsigt i branchens krav og kundernes behov, hvilket gør dem i stand til at levere produkter af ypperste kvalitet og support på et usammenligneligt niveau. Blandt disse leverandører finder du vores eksklusive forretningspartnere Axalta, Kovax, 4CR og Novol.

Innovativt samarbejde

Vi går skridtet videre og kan ved ønske organisere besøg med vores leverandører hos vores kunder, hvilket muliggør direkte dialog og tilvejebringelse af skræddersyede løsninger til de specifikke udfordringer på hvert enkelt værksted. Dette tætte samarbejde har ledt til en række banebrydende innovationer, der imødekommer dine enestående behov.

Eksklusivitetsfordel for dig


Når vi indgår aftaler med eksklusive partnere, bestræber vi os på at sikre, at Baden-Jensen indtager positionen som den eneste kunde på markedet i Danmark inden for de pågældende produkter. Dette betyder, at vores fokus og markedsandel ikke deles med andre, hvilket direkte gavner dig som kunde. Du kan forvente førsteklasses produkter og service uden konkurrence om ressourcer og opmærksomhed fra vores leverandørs side. Dette sikrer en forbedret kundeoplevelse og den ultimative tryghed ved at modtage det absolut bedste, som markedet har at tilbyde.

Vi er stolte af vores forhold med vores eksklusive partnere og vi glæder os over, at båndene knyttes tættere år for år.

Mød vores eksklusive partnere