Tips4You 

I Spies Hecker Tips4You videoer viser en erfaren laktekniker, Tony Mitchell, hvordan du med korrekt påføring får mest muligt ud af dine Spies Hecker produkter.

Videoerne yder ikke bare en super god service til professionelle lakerere – de udfordrer også den tvivlsomme rådgivning, som findes mange steder på nettet. Videoerne viser forberedelserne, forklarer de små detaljer i lakeringen i forbindelse med forskellige reparationer og giver tips til effektiv påføring.

Enkelt og uden specielle effekter vises alt, imens det sker: Lige fra farvelæsningen af substratet til indstillingen af sprøjtepistolen. 

 

 


                                                              

 

Lynhurtig reparationsproces       
                                                           

Se og forstå! I denne video viser vi en komplet reparationslakering med den nye Speed-TEC produktserie og hvordan du kan øge produktiviteten betydeligt i reparationsprocessen og samtidig spare energi.

Lakering i en helt ny dimension uden at gå på kompromis med kvalitet og glans - takket være den nyeste Spies Hecker teknologi.

Hvis du har lyst til at se den nye produktserie i praksis, så tag 10 minutters pause og en kop kaffe og se, hvad vi kan tilbyde.

3-lags reparationslakering

3-lags reparationslakering med Permahyd Hi-TEC 3-lags perlemorsfarver bliver mere og mere populære og kræver ekstra opmærksomhed ved reparationslakering.

Følg vores tips til valg af den rigtige fylderfarve, lakeringsproces, forberedelse af farvekort og til korrekt udtoningsteknik, så du opnår gode og varige resultater med Permahyd Hi-TEC 480.

Udtoning med Permahyd Hi-TEC

Skygger og synlige overgange er de hyppigste problemer ved udtoning af metallic farver.

Videoen viser, hvordan du med Permahyd Hi-TEC altid opnår de bedste og genskabelige resultater på en hurtig og sikker måde hver gang. 

 

Sådan undgår du skjolder

Det er nemt at lakere en motorhjelm med "Permahyd Hi-TEC 480", hvis man følger de tekniske datablade.

Men hvis det drejer sig om at undgå skjolder med kritiske farver, skal man kende den rigtige arbejdsproces.


Hi-TEC Performance systemet

Denne video viser de væsentligste aspekter ved brugen af "Permahyd Hi-TEC 480" på en hel side af en bil.

Det vigtigste er påføringen i én arbejdsgang - lig med 1,5 sprøjtegang - uden mellemafluftning.

Vigtigt er korrekt sprøjteafstand, hvordan man kontrollerer overlapninger og hvordan resultatet af den våde basislak ser ud.

Hvis du følger disse simple trin, opnår du perfekte resultater!

Enkel og effektiv farvesøgning 


Der er en lettere og mere pålidelig måde at finde de rigtige farverecepter på end ved at bruge farvekort. 

Vores farvespecialist Inne Goossens guider Tony gennem den enkle og effektive farvesøgningsproces ved hjælp af ColorDialog Phoenix farvemåler og Phoenix software.

Den største hindring for alle lakerere er at opgive deres sædvanlige arbejdsmetode. Det er en stor udfordring at stole på en digital farveløsning, men hvis du giver den en chance, vil du opdage, at der er mere at vinde end at frygte ved at bruge de moderne værktøjer. 

Når du bruger værktøjet sammen med Permahyd Hi-TEC Base Coat 480, får du ikke kun den hurtigste forarbejdning, men også den mest effektive farvesøgning.

Lakering med Blend-in Additive 

 

Brugen af Blend-in Additive afhænger ikke udelukkende af størrelsesomfanget, men også hvilken farve du arbejder med.  Denne video giver dig indsigt i, hvornår og hvordan du skal benytte udsprøjtnings additiv i din lakeringsproces. Følg disse simple råd og de angivne lakeringsteknikker for at få det bedst mulige resultat til netop den opgave du står overfor. 

 


Rettelse af fejl i tørret Basecoat

I Spies Heckers Tips4You forklarer lakspecialisten Tony Mitchell, hvordan du nemt og enkelt kan fjerne uventede fejl, forårsaget af støv, snavs eller en fejltagelse i din blending. Det er naturligvis nemmest at rette fejlen, mens lakken stadig er våd, men skulle du uheldigvis opdage en fejl når din Basecoat er tørret, så finder du tips til, hvordan du effektivt retter fejlen!