Tips4You 

I Spies Hecker Tips4You videoer viser en erfaren laktekniker, Tony Mitchell, hvordan du med korrekt påføring får mest muligt ud af dine Spies Hecker produkter.

Videoerne yder ikke bare en super god service til professionelle lakerere – de udfordrer også den tvivlsomme rådgivning, som findes mange steder på nettet. Videoerne viser forberedelserne, forklarer de små detaljer i lakeringen i forbindelse med forskellige reparationer og giver tips til effektiv påføring.

Enkelt og uden specielle effekter vises alt, imens det sker: Lige fra farvelæsningen af substratet til indstillingen af sprøjtepistolen. 

 

 


                                                              

 

Lynhurtig reparationsproces       
                                                          

Se og forstå! I denne video viser vi en komplet reparationslakering med den nye Speed-TEC produktserie og hvordan du kan øge produktiviteten betydeligt i reparationsprocessen og samtidig spare energi.

Lakering i en helt ny dimension uden at gå på kompromis med kvalitet og glans - takket være den nyeste Spies Hecker teknologi.

Hvis du har lyst til at se den nye produktserie i praksis, så tag 10 minutters pause og en kop kaffe og se, hvad vi kan tilbyde.

3-lags reparationslakering

3-lags reparationslakering med Permahyd Hi-TEC 3-lags perlemorsfarver bliver mere og mere populære og kræver ekstra opmærksomhed ved reparationslakering.

Følg vores tips til valg af den rigtige fylderfarve, lakeringsproces, forberedelse af farvekort og til korrekt udtoningsteknik, så du opnår gode og varige resultater med Permahyd Hi-TEC 480.

Udtoning med Permahyd Hi-TEC

Skygger og synlige overgange er de hyppigste problemer ved udtoning af metallic farver.

Videoen viser, hvordan du med Permahyd Hi-TEC altid opnår de bedste og genskabelige resultater på en hurtig og sikker måde hver gang. 

Sådan undgår du skjolder

Det er nemt at lakere en motorhjelm med "Permahyd Hi-TEC 480", hvis man følger de tekniske datablade.

Men hvis det drejer sig om at undgå skjolder med kritiske farver, skal man kende den rigtige arbejdsproces.


Hi-TEC Performance systemet

Denne video viser de væsentligste aspekter ved brugen af "Permahyd Hi-TEC 480" på en hel side af en bil.

Det vigtigste er påføringen i én arbejdsgang - lig med 1,5 sprøjtegang - uden mellemafluftning.

Vigtigt er korrekt sprøjteafstand, hvordan man kontrollerer overlapninger og hvordan resultatet af den våde basislak ser ud.

Hvis du følger disse simple trin, opnår du perfekte resultater!

Enkel og effektiv farvesøgning 


Der er en lettere og mere pålidelig måde at finde de rigtige farverecepter på end ved at bruge farvekort. 

Vores farvespecialist Inne Goossens guider Tony gennem den enkle og effektive farvesøgningsproces ved hjælp af ColorDialog Phoenix farvemåler og Phoenix software.

Den største hindring for alle lakerere er at opgive deres sædvanlige arbejdsmetode. Det er en stor udfordring at stole på en digital farveløsning, men hvis du giver den en chance, vil du opdage, at der er mere at vinde end at frygte ved at bruge de moderne værktøjer. 

Når du bruger værktøjet sammen med Permahyd Hi-TEC Base Coat 480, får du ikke kun den hurtigste forarbejdning, men også den mest effektive farvesøgning.

Lakering med Blend-in Additive  

Brugen af Blend-in Additive afhænger ikke udelukkende af størrelsesomfanget, men også hvilken farve du arbejder med.  Denne video giver dig indsigt i, hvornår og hvordan du skal benytte udsprøjtnings additiv i din lakeringsproces. Følg disse simple råd og de angivne lakeringsteknikker for at få det bedst mulige resultat til netop den opgave du står overfor. 

 


Rettelse af fejl i tørret Basecoat

I Spies Heckers Tips4You forklarer lakspecialisten Tony Mitchell, hvordan du nemt og enkelt kan fjerne uventede fejl, forårsaget af støv, snavs eller en fejltagelse i din blending. Det er naturligvis nemmest at rette fejlen, mens lakken stadig er våd, men skulle du uheldigvis opdage en fejl når din Basecoat er tørret, så finder du tips til, hvordan du effektivt retter fejlen!

Permasolid Primer Surface 5340 

I denne Tips4You fra Spies Hecker, forklarer Tony Mitchell hvordan du bør anvende Permasolid Primer Surface 5340 direkte på metal eller plastik. Når nye reservedele skal lakeres er det essentielt at danne et solidt fundament som Permasolid Vario Surfacer 5340, for at skabe de bedste forudsætninger for et resultat af høj kvalitet.

Lakering af Mazda 46G Grey

Efterspørgslen og populariteten på Mazda 46G Grey er stigende, men for mange autolakerere er dette en udfordrende farve at lakere med succes.I denne video forklarer lakspecialisten, Tony Mitchell, de væsentligste tips som vil hjælpe dig med at opnå et succesfuldt resultat!

Speed-TEC Clear Coat 8810

Laktekniker, Tony Mitchell og Træningsleder, Evgeny Khmelev introducerer dig for den nye klarlak i Speed-Tec systemet – en klarlak som skaber en helt ny dimension.

Speed-TEC Clear Coat 8810 er markedets hurtigste og med den fleksible forarbejdning i 1,5 eller 2 sprøjtegange kan den optimalt tilpasses OEM-udseendet. Klarlakken er desuden energibesparende, da den er velegnet til tørring ved lave temperaturer, så du behøver kun at opvarme sprøjtekabinen til højst 40 grader!

Påføring i 1,5 sprøjtegang

Vi holder os i klarlakkens hjørne – denne gang forklarer Tony Mitchell hvordan du påfører 1,5 sprøjtegang for at opnå højere effektivitet og det bedste resultat.

I videoen finder du en step by step guide til påføringen, herunder klarlakkens anbefalede temperatur, hvordan du altid bør læse og følge anvisningerne, korrekt indstilling af din spraypistol og hvordan du påfører klarlakken for at opnå det bedste resultat. 


Effektiv sammensprøjtning og polering - 8700

Tony Mitchell, guider dig gennem brugen af Permasolid HS Race klarlak 8700 og giver dig sine bedste tips til at opnå den bedste finish! Tony guider dig trin for trin gennem lakeringsprocessen og forklarer hvordan du opnår en glidende sammensprøjtning, effektivt fjerner urenheder og afslutningsvis udfører poleringen.

Forebyggelse af pinholes i lakken


Tony Mitchell tager fat på et velkendt problem, nemlig de små pinholes som kan opstå i lakken på et færdiglakeret emne. Pinholes er et teknisk problem som opstår i klarlakken og som kan være utrolig frustrerende, særligt hvis du ikke er klar over hvad der forårsager dem – og vigtigst, hvordan du undgår dem.

Pinholes opstår traditionelt i basefarven,særligt i de røde og hvideuni farver, og er et udtryk for et alt for højt lag tykkelse af basefarve.