Vores tekniske team
hjælper dig i mål

Vores tekniske team er det stærkeste i branchen, og de arbejder over hele landet. De yder teknisk bistand, hjælper med fejlfinding på værkstedets udstyr, udarbejder recepter, stiller blandeanlæg til rådighed og meget mere.

Vores Kompetencecenter - det stærkeste tekniske team i branchen!

Vores tekniske team arbejder over hele landet. Til den tekniske afdeling er der knyttet en produkt- og træningschef samt to anvendelsestekniske konsulenter, som yder teknisk bistand, hjælper med fejlfinding på værkstedets udstyr, udarbejder recepter, stiller blandeanlæg til rådighed og meget mere. Ydermere er der til kompetencecentret tilknyttet en forretningsudvikler fra eflow a/s, som bl.a. er specialist i de digitale services, der sikrer dig den bedst mulige indtjening.

De er alle specialister i værkstedsprocesser og i særdeleshed lakeringsprocesser samt teknikker. Som vores forretningspartner kan du altid forvente hurtig assistance fra vores kompetencecenter. Det er med til at sikre, at du har det mest optimale flow på dit værksted, og at din produktion ikke går i stå.

Undervisning

I vores træningscenter i Middelfart underviser det tekniske team løbende vores forretningspartnere i såvel teori som praksis. Her udveksles tips og fremgangsmåder gennem dialog, video-præsentationer og målrettet undervisning.

Vores kompetencecenter

Freddy Andersen

Leder af kompetencecenter

fa@baden-jensen.dk +45 40 57 76 82

Henrik Lind Pedersen

Kompetencecenter

hlp@baden-jensen.dk +45 40 57 76 00

Gerhard Wiechert

Produkt- og træningschef

gw@baden-jensen.dk +45 40 57 76 51

Martin Meisner

Digital Proces Specialist

mme@baden-jensen.dk +45 61 24 24 33