Syrox
enkeltheden selv

Syrox handler i bund og grund om dig, brugeren. Alt - fra de funktionelle, specialdesignede flasker til det omfattende, lettilgængelige bibliotek med videoer - fokuserer på at gøre dit arbejde enklere.

HVAD ER SYROX?

Syrox Refinish systemet fra Axalta Coating Systems er komplet og kompakt, hvilket gør det meget enkelt for brugeren. Syrox er et no-nonsense, brugervenligt produkt til biler, der kræver en økonomisk måde at blive bearbejde på - under hverdagsbetingelser for karrosseriværksteder af alle størrelser.

HVORFOR SYROX?

Hele Syrox systemet er fokuseret på dig - brugeren. Alt - fra de funktionelle, specialdesignede flasker til det omfattende, lettilgængelige bibliotek med videoer - fokuserer på at gøre dit arbejde enklere.

Anvendelsesteknikkerne er velkendte, så du vil kunne bruge Syrox med det samme. Intet bøvl, ingen dramatik, bare gode resultater.

PÅFØRING

Det er let at lære at anvende produkterne takket være velkendte anvendelsesmetoder. Syrox omfattende online database med globale farveformler giver brugerne adgang til mere end 70.000 farveformler, så du får fremragende farvekompetence til en konkurrencedygtig pris.

PRODUKTEMBALLAGE

Den specialdesignede produktemballage vender op og ned på blanderummet. De let håndterbare og behagelige flasker fås i en række mindre størrelser, og de har et indikatorvindue for niveau, så du nemt kan se, hvornår du skal genbestille. Det er med til at reducere spild. Du skal blot ryste flaskerne før brug, og så er du klar til at gå i gang.

Acquire Color Compact

Acquire Color Compact er det mest avancerede Syrox farveværktøj. Med trinvise instruktioner på den store Hi-RES skærm er den enkel at bruge og har talrige funktioner. Den har den nyeste LED teknologi, 3-vinkelmåling og måler både uni- og effektfarver, som muliggør et hurtig receptmatch. Koblet direkte til mere end 95.000 opdaterede recepter for at få det mest korrekte match hver gang. Acquire Color Compact gør den nøjagtige farveaflæsning til det bedste og mest nøjagtige farvematch.

Farvesøgning

Colour Search er et omfattende og effektivt cloudbaseret farvesøgningsprogram fra Syrox. Det er kun tilgængeligt med et password og har en meget brugervenlig flade. Colour Search kan bruges på PC, tablet og smartphone. Det er cloudbaseret, så du kan dele recepter med brugere andre steder og få tilgang til deres recepter, uanset hvor de er. De regelmæssige opdateringer bliver øjeblikkelig integreret, så blanderecepterne er altid ajourførte.

Her kan du hente anvendelsestekniske informationer

Se eller download de tekniske datablade

Syrox tekniske datablade

Her kan du hente arbejdshygiejniske datablade

Se eller download de arbejdshygiejniske datablade

Syrox arbejdshygiejniske datablade