Stativer
til lakering af karrosseridele

Det er vigtigt at have fokus på korrekt arbejdsstilling, hvis du skal holde i længden! Lakeringsstativer sikrer både en korrekt arbejdsstilling og komfort, når der skal lakeres karrosseridele som fx. kofangere og skærme.

Når det kommer til udstyr på et professionelt autolakereri, så er de ergonomiske lakeringsstativer uundværlige. Ud over at du får objekterne op i korrekt højde, kan flere af modellerne drejes i alle vinkler, så det er muligt at få ordentlig lakeret i alle hjørner, kanter og bagsider. Det bliver også hurtigt nemmere, at samle flere ting i sprøjtekabinen da flere at objekterne nemt kan stå ved siden af hinanden.

Fleksible stativer

Justerbare og fleksible stativer til lakering og bearbejdning af karrosseridele. Kan nemt køres i kabinen takket være de store hjul, som nemt kan køre over riste, slanger mm.

Flere modeller

Stativerne fås i mange modeller og til mange formål som fx vippestativer, kofangerreoler, dobbelte stativer mm. Stativerne er låsbare i forskellige positioner, og de fleste af dem er monteret med store hjul for nem flytning. Dertil findes et utal af fastgørelsesmuligheder.

Er du på udkig efter et lakeringsstativ til dit værksted?

Vores leverandør har et bredt sortiment der dækker de flestes behov. Du kan også altid kontakte os for mere information om stativerne.

Se udvalget af stativer hos vores samarbejdspartner