Polysil
Forberedelse er nøglen til succes

Med sin unikke formel sikrer POLYSIL permanent vedhæftning af maling til polypropylen og de fleste andre plastmaterialer.

Polysil udvikler konstant nye produkter, der er overbevisende - kvalitative og økonomiske.

Som specialist i overfladebehandling af plast leverer Polysil effektive og miljøvenlige primere og 1-lags lakker.

Til bilindustrien leverer Polysil universelt anvendelige primere, hvilket gør forbehandlingstrin som fx flammebehandling, fluorering og temperering unødvendig. Dette øger produktiviteten og sparer værdifuld arbejdstid

Målet er procesoptimering!

Med sin unikke formel sikrer POLYSIL permanent vedhæftning af maling til polypropylen og de fleste andre plastmaterialer. Ved bilreparationer handler det om at spare tid, men også om et permanent perfekt resultat af lakeringen.

Din opgave er altid vigtig!

Polysil udvikler individuelle løsninger, der er skræddersyet til de respektive krav. Intelligente løsninger skabes i tæt partnerskab med brugerne. Uanset om det er på basis af primere, enkeltlags maling eller tilsætningsstoffer og bindemidler - de har alle én ting til fælles: pålidelig vedhæftning med den aktive ingrediens Polysil.

Vi lagerfører et udvalg af Polysils produkter, og kan til enhver tid bestille de produkter, du specifikt ønsker at arbejde med.

Med sin unikke formel sikrer POLYSIL permanent vedhæftning af maling til polypropylen og de fleste andre plastmaterialer

Polysil produktoverblik

N1110 Grundfylder/Primer Filler

 • Den perfekte basis til en overlakering med alle kommercielt tilgængelige lakmaterialer. Ideel til bilreparatørerne og lakereværestederne. Leverer de bedste resultater på næsten al plast og andre materialer.

N1112 Grundfylder/Primer Filler

 • POYSIL N1112-primeren fås kun i sort og blev specielt udviklet til forbehandlingsfri lakering af bilindustriens glasfiberarmeret løsdele af PP eller PP / EPDM kunststof. Den kan ligeledes anvendes til andre opgaver hvor glasfiberarmeret plast skal lakeres.

N1114 EL ESTA Grunder

 • Elektrisk ledende 1-komponent primer der giver mulighed for overlakering med elektrostatik systemer. Specielt udviklet til industrielt anvendelse. Ved at undgå sprøjtetab er N1114 EL især effektivt til industriel lakering af små emner i store mængder.

N1115 EL Elektrisk ledende Grunder

 • Den elektrisk ledende, lysegrå primer POYSIL N1115 EL blev specielt udviklet til forbehandlingsfri lakering af PP eller PP / EPDM løsdele i bilindustrien, som efterfølgende skal overlakeres elektrostatisk med lyse farver.

Polysil N1445 1K et-lags dæklak

 • Den UV- og vejrbestandige 1-komponent etlags lak POLYSIL N1445 blev specielt udviklet til lakering af facadeelementer og andre genstande fremstillet af PP og andre kunststof typer der udsættes for eksterne klimatiske påvirkninger.

Polysil N1446 1K et-lags dæklak

 • 1 lags lak til anvendelse på kunststof overflader indendørs.

Polysil N1447 1K et-lags dæklak

 • Denne 1K 1 lags strukturlak POLYSIL N1447 er specielt udviklet til en forbehandlingsfri reparationslakering af kunststofdele så som rå kofanger eller løsdele af PP, PP/EPDM, PVC mv.

Polysil N1448 1K et-lags dæklak

 • UV- og vejrbestandigt etlags lak til WPC (træ-polymer komposit). Fås i mange farver. Glansniveauer: fra silkemat til glans 70

Polysil N3441 2K et-lags dørklak

 • 2K-etlags lak til indendørs anvendelse, med en særlig holdbarhed ved mekanisk påvirkning. Glansgrader; fra silke blank til højglans

N3442 2K et-lags dørklak

 • UV- og vejrbestandig 2K et-lags lak til udendørs brug, slid og slagfast. Glansgrader; fra silke blank til højglans

Polysil N3443 2K et-lags dørklak

 • Ekstrem slagfast og slidbestandig 2K-High-Solid etlags lak til høj mekanisk belastning, for eksempel ved lakering af vaskemaskiner, stoler eller til højkvalitets lakeringer udendørs. Glansgrader; fra silke blank til højglans.

Polysil N3444 Ec 2K et-lags dørklak

 • Slidbestandig og rengøringsvenlig 2K-Easy-to-Clean-etlags lak. Ideel til lakering af arbejdsområder, bordplader og til medicinsk teknologi. Glansgrad: kun højglans.

Polysil NT5000

 • VOC-kompatibel rengøringsmiddel, specielt udviklet til afrensning af kunststofmaterialer inden lakering. Reducerer statiske opladning på overfladerne og reducerer dermed lakfejl som støvpartikler eller fnug under arbejdsprocessen. Kan bruges på næsten alle overflader takket være den ikke-aggressive formulering. Ikke egnet til bitumen.

Polysil N1116

 • RFU 1K-Wischfüller til fjernelse af små ridser, småfejl og porer i kunststof overfladen.

Polysil N1117

 • 1K Sprøjtespartel POLYSIL N1117 blev udviklet som tyklagsfylder til at fjerne slibespor og fejl i plastiske overflader. Særlig efter reparationsarbejde. Mens POLYSIL N1116 viskerfylder anvendes til at reparere lejlighedsvis småfejl, kan POLYSIL N1117 påføres også på store arealer.

Vil du vide mere om Polysil produkterne?

Så kontakt din lokale rådgiver. Her vil du blive vejledt i korrekte plastreparationer, værktøjer og produkter.