Lechsys Hydro
vandfortyndbare laksystemer til industrien

Lechler-løsningen henvender sig til professionelle brugere indenfor industrien og omfatter et bredt sortiment af innovative produkter, som kombinerer kvalitet, effektivitet og et slutresultat med omtanke for miljøet.

Høj kvalitet og pålidelige processer - alle med lavt V.O.C indhold

De produkter, som kan opnås ved hjælp af dette system, har meget lavt indhold af opløsningsmidler, og de kombinerbare lakeringsprocesser gør det muligt at reducere V.O.C. udledningen, uden at det kræver nogen stor ændring af anlægget. Alle lakeringsprocesser er udviklet af Lechlers R&D Laboratorier og er certificeret efter ISO 9001:2015 Quality System. De kan findes ved hjælp af specialiseret software samt detaljeret teknisk information, hvilket garanterer fuldstændig pålidelighed og sikker brug.

Certificeret pålidelighed

De opnåede processer er grundigt testet igennem interne forsøg på testanlægget og samarbejde med vores partnere. Resultatet er troværdigt, sikkert og præcist. Farveskalaen er baseret på “last generation” pigmenter med høj UV-bestandighed, i overensstemmelse med industriens produktionsspecifikationer for egenskaber og kvalitet.

Produktivitet og effektivitet

Takket være alle farvernes høje dækkeevne (også grundet brugen af farvede grundere og fyldere), er det muligt at forbedre procesgangen, hvilket sparer arbejdstid og materialer.

Et bredt og komplet sortiment

Systemets fleksibilitet giver dig mulighed for at klare enhver opgave og imødekomme alle æstetiske krav.

Et rationelt lager

Et blandesystem med bindemidler i forskellige pre-fill emballagestørrelser. Lige til at blande det ønskede produkt, hvilket betyder færre produkter på lager, mere rationelt lagerflow og mindre spild.

Certificeret pålidelighed

farvedokumentationer samt spektrofotometer, således at man altid hurtigt kan finde den rigtige farvetone.

Produkteffektivitet og effektivitet

Blandt andet tekniske datablade giver omfattende information, som gør det muligt for brugerne at finde den for dem mest optimale løsning med hensyn til kvalitet og pris.

Systemet
LECHSYS HYDRO er et system med mange muligheder, som består af:

20 tonefaver
som er baseret på miljøvenlige, tungmetalfrie og højkoncentrerede pigmenter. Udstyret med doserings- og omrøringslåg er de lige til at sætte i blandeanlæggene.

8 bindemidler
findes i 4 og 16 liters pre-fill emballage lige til at blande den færdige farve. Det er muligt at blande en- og tokomponentprodukter med systemet.

Dæklakker, grundere og fyldere
med forskellige kemisk-fysiske egenskaber og individuelle tekniske specifikationer.

Et sortiment med uendelige løsningsmuligheder

Anvendelsesområder

 • Lysteknik
 • Industrimaskiner
 • Møbler
 • Interiør
 • Storvogne
 • Diverse objekter og mindre metalemner
 • Tankstationer
 • Husholdningsapparater og lign.
 • Forskellige løsdele
 • Cykler

Udstyr og farveværktøjer

Laksystemet kendetegnes ved velafprøvet software og et komplet system af udstyr, som hjælper brugeren hurtigt og intuitivt, med al den information, som er nødvendig for styring af arbejdsgangene

Blandeanlæg

Blandeanlægget er højeffektivt og rationelt: Dåserne med tonefarver og bindemidler kan forsynes med omrørings-/doseringslåg. Blandeanlægget kompletteres af arbejdsstationen, som giver den ideelle støtte til placering af alt nødvendigt udstyr til farveblanding og kontrol.

Lechler Explorer

Softwaren guider let og sikkert brugeren gennem forskellige funktioner:

 • En nem søgning efter farverecepter (gælder også for egne individuelle kunderecepter).
  Du kan opbygge filer og arkiver.
 • Styring og registrering af lakforbrug og lager.
 • Prisstyring.
 • Blanding af farver med hærder og fortynder (ready for use) på elektronisk vægt med detaljerede informationer om V.O.C. værdierne.
 • Internet software med automatisk opdatering af databasen
 • Tekniske data (ATI) og sikkerhedsdatablad (MSDS), visualiseret og til direkte udprintning

Spektrofotometer/farvemåler

Lechsys Hydro Systemet kan udbygges med en farvemåler til forberedelse og formulering af farveprøverne.

Master Chroma

En smart boks, indeholdende en samling af mere end 1400 brilliant-farvereferencer (chips), malet med 2-komponent lakker, klassificeret i kromatisk orden for hurtig og præcis farvefinding.

Blandeanlægget er højeffektivt og rationelt: Dåserne med tonefarver og bindemidler kan forsynes med omrørings-/doseringslåg

Vil du høre mere om Lechler Hydro?

Kontakt din lokale rådgiver, så bliver du hurtigt sat grundigt ind i produkt systemet, og sammen kan I kigge på hvordan Lechsys Hydro passer ind på dit værksted og i dine processer.