Rene filtre
sikrer dig det bedste miljø

Rene filtre er en forudsætning for en ordentlig luftcirkulation i kabinen, ligesom det også har stor indflydelse på lakeringskvaliteten. Hvis dine filtre er tilstoppede stiger risikoen for fejllakeringer og dit tidsforbrug i kabinen øges.

Opnå det bedste miljø i sprøjtekabinen samtidig med du sikrer lakering af højeste kvalitet. Vi forhandler loftfiltre og farvestøvsfiltre i den allerbedste kvalitet, så du kan være sikker på, at alle forurenende stoffer forsvinder fra dit arbejdsområde. Desuden er filtrene som vi forhandler højst energieffektive, så du kan holde dine udgifter på et minimum.

Farvestøvsfiltre fås i mange forskellige størrelser. Du kan til enhver tid spørge os til råds, når du skal skifte filtre.

Rene filtre sikrer kvaliteten af din lakering

For at opnå den bedste finish kræves der et rent miljø, som er fri for forstyrrende støvpartikler. Filterne i din sprøjtekabine skal bl.a. fange oversprøjtning, rester af maling og andet støv. Sørg også for en optimal luftstrømning så urenheder ikke hvirvles op i luften, og lander i de lakerede objekter. Dertil kommer naturligvis det miljømæssige hensyn til dit personale, som arbejder i kabinen.

Skift dine filtre regelmæssigt

Som tommelfingerregel bør du udskifte loftsfiltrene i kabinen hvert halve år. Tilsvarende bør du udskifte dine forfiltre (posefiltre) 2-4 gange årligt. Hyppigheden hvormed gulvfiltrene (farvestøvsfiltrene) skal skiftes, afhænger af, hvor meget kabinen benyttes, og om du anvender syrehærdende lak. Normalt anbefales det, at gulvfiltrene udskiftes 1-2 gange om måneden.

Ønsker du hjælp vedr. filtre?

Så kontakt vores kundeservice de er eksperter i filtre, og de står parate til at rådgive dig, så får du får den perfekte løsning til dit værksted.

Her finder du kundeservice