eflow - glæd dig til en effektiv hverdag!

eflow er en helt ny måde at samarbejde med dine kunder og medarbejdere på. Systemet giver dig overblik over din forretning — alt lige fra indkomne bookinger, biler der skal afhentes og igangværende opgaver. Alt sammen med henblik på at skabe en stærkere forretning for dig.
 

Online booking sparer tid 

Med eflow kan du tilbyde dine kunder at booke opgaver online i dit system. Det betyder, at kunderne kan udfylde informationer om opgaven og du blot behøver godkende deres forespørgsel. Dine kunder følger bookingen og kan se, når bilen er leveret tilbage til dem.

Enkel tidsstempling 

Som en integreret del af efl ow kan dine medarbejdere tidsstemple fra enhver computer på værkstedet, når de møder på arbejde.

Bedre overblik ved transport 

Med eflows transport-funktion får du et meget bedre overblik over biler der skal afhentes og returneres. Chaufføren kan også medbringe en tablet på turen og løbende markere de afhentede/leverede biler.


Planlæg afhentning af biler 

Chaufføren får bedre mulighed for at planlægge ruterne og se opgaven i eflow og påbegynde arbejdet.

Medarbejdernes arbejdstider 

eflow giver dig et bedre overblik over medarbejdernes mødetider, syge- og feriedage. Du får kontrol over tidsregistreringerne og let mulighed for at eksportere dem til din lønadministration.

Effektiv integration med Forsi 

Dine kunder har mulighed for at sende dig Forsi-rapporter, så de automatisk hentes ind i eflow. Forsi-rapporten bliver automatisk tilgængelig på dit arbejdskort, så du får samlet alle informationer om opgaven på ét sted.

Kom hurtigt i gang med eflow

Det er let at komme i gang med eflow. Systemet kræver minimal opsætning og du er i gang på kort tid med hjælp fra Baden-Jensen. 

 eflow kræver ingen installation og kan køres fra enhver computer — og skulle du få brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage. Ring til vores eflow konsulent på tlf. 6124 2433, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at komme i gang, eller klik her for at se mere om eflow.