Privatlivspolitik for Baden-Jensen A/S

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler og opbevarer, hvorfor vi indsamler og opbevarer dem, og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

 

Introduktion

Når du besøger vores website, vores app eller besøger os via sociale medier, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af bl.a. websitet.

Endvidere registrerer og behandler vi, som en del af vores virksomhed, oplysninger om de personer, vi har kontakt til, med det formål nemt at kunne servicere vores kunder samt at afsætte vores varer eller ydelser.

Når du køber hos Baden-Jensen A/S, registrerer vi navn, adresse, postnummer, telefonnummer, e-mail og evt. CVR-nr. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

Cookies

Vores website anvender "cookies" - en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning:

• Slet cookies i Internet Explorer
Slet cookies i Mozilla Firefox
• Slet cookies i Google Chrome
• Slet cookies i Safari
• Slet cookies i Opera
• Slet cookies på iPad, iPhone eller iPod touch
• Slet cookies på Android mobil  
Slet cookies på Windows Phone 7  
Slet flash cookies 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.  

Statistik

Baden-Jensen A/S anvender analyseværktøjer fra blandt andet Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på Baden-Jensen.dk. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af Baden-Jensen A/S, og de videregiver ikke personoplysninger om dig og din færden på Baden-Jensen.dk til tredjemand. Al data er anonymiseret og kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller på anden måde er i kontakt med os, indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller i øvrigt bruger vores services.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, som opfølgning på salg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt samt profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

I et kundeforhold registrerer vi dit navn, adresse, postnummer og e-mail. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål, som fx behandling af dit køb og levering af vores ydelser, opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester, opfyldelse af en evt. kontrakt med dig, forbedring af vores produkter og tjenester, tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig, administration af din relation til os eller opfyldelse af lovkrav.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

I det omfang, at der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger, medmindre de slettes efter anmodning, maksimalt i en periode på 12 måneder efter, at vi senest har benyttet disse.

I relation til salg opbevares dine oplysninger, så længe der kan være et garanti- eller reklamationsmæssigt hensyn at tage.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Tredjeparter behandler data på vores vegne. Der er indgået databehandleraftaler med samtlige databehandlere. Disse databehandleraftaler lever op til alle lovmæssige krav i forhold til persondatabeskyttelse.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles.

Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du til en hver tid tilbagekalde dit samtykke.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem berigtiget, slettet eller blokeret.

Henvendelse herom kan ske til: bj@baden-jensen.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Med venlig hilsen

Baden-Jensen A/S
Baltorpbakken 16
2750 Ballerup  
Tlf. 4466 6800
email: bj@baden-jensen.dk