Spies Hecker har redesignet etiketterne på deres produkter
22.04.2020

Spies Hecker har redesignet etiketterne på deres produkter

Nyt etiket-design letforståeligt, klart, enkelt 
 
Spies Hecker har fornyet designet på deres produkt-etiketter, og de nye etiketter er enkle og brugervenlige. 
 
En god etiket angiver præcis, hvad dåsen indeholder, og viser klart og tydeligt al den information, som brugeren behøver – sværere er det ikke. 
 
Inden Spies Hecker designede de nye etiketter, spurgte de brugerne af Spies Heckers produkter præcis, hvad de ønskede at se i blanderummene. Og de nye etiketter giver den information, som brugerne behøver i deres daglige arbejde, i korte træk.
 
De mest iøjnefaldende ændringer: Produktkoder og –beskrivelser vises tydeligere foran på etiketten. Store, vertikale, farvede sidebjælker fortæller, hvilken produktfamilie dåsen tilhører, og dermed hvilken teknologi, dåsen indeholder. To ikoner viser brugeren, om et Permafleet–produkt egner sig til industriel brug eller er til kommercielle køretøjer. De relevante ikoner for det teknologiske system er vist på hver enkelt dåse, således at det er klart, hvilke produkter, der arbejder perfekt sammen for at give de mest optimale resultater til en specifik opgave. For eksempel viser Speed-TEC System ikonet, at disse produkter accelererer reparationsprocessen, selv ved lave tørretemperaturer. Farven på primerne og overfladeprodukterne ses tydeligt nederst til venstre på etiketten.  
 
De nye etiketter gør påføringen og differentieringen af Spies Heckers produkter endnu lettere i hverdagen. Brugerne vil omgående bemærke fordelene ved det nye etiket-design.

Som bruger vil du opleve at etiketterne skifter, efterhånden som vi får nye produkter hjem fra Spies Hecker.

 

Hen informations-flyeren ved at klikke på billedet herunder: