Skab det bedste førstehåndsindtryk!
02.03.2021

Skab det bedste førstehåndsindtryk!

Bliv klar til Arbejdstilsynets årlige auditering med vores gode råd og vejledende huskeliste
Ryddelighed på værkstedet bidrager ikke kun til forbedret arbejdskvalitet, men signalerer også en højnet standard og et godt indtryk for kunder og myndigheder. 

Det er netop varslet at arbejdstilsynet udfører deres årlige auditeringer, og i den forbindelse er der en række forhold du bør sikre dig, at dit værksted og virksomhed lever op til og overholder. 

Et godt råd fra os er, at du anvender klare affaldssække til affald som afleveres på genbrugspladsen. Det er et krav fra genbrugspladserne, at indholdet er synligt. Husk at være opmærksomme på, at en stor del af det erhvervsmæssige affald ikke må indleveres på genbrugspladserne, men i stedet skal afhentes af et dertil godkendt firma. 

Mangler du affaldssække i stærk plastkvalitet eller en egnet affaldsbeholder, så bestil dette gennem din digitale lagerstyring eller kontakt Internt salg. 

Sørg for at gulvene på værkstedet er ryddelige, rene og at de fremstår uden huller, samt at ATEX-zoner er korrekt markerede på gulvene. Du kan med fordel anvende Kema markeringsspray og faretape fra IKS, som begge er slidstærke og holdbare. Hvis gulvet trænger til en opfriskning, kan vi være behjælpelige med en leverandør. Det er vigtigt at der skabes et godt og slidstærkt grundlag for det daglige arbejde. 

Hvis du vil have nogle eksempler på, hvad du bør gennemgå og sikre vedligeholdelse af, så kan du med fordel benytte vores vejledende huskeliste. 
 
Læs mere om Arbejdstilsynet og deres tilsyn her!