Mercedes-AMG Petronas Motorsport - Ny designlakering!
04.06.2020

Mercedes-AMG Petronas Motorsport - Ny designlakering!

Mercedes-AMG Petronas Formulas One Team præsenterer den nye designlakering!

Nu hvor 2020 Formula OneTM sæsonen er sat i bero, benytter Spies Hecker muligheden til at give et dybere indblik i teamets designlakering og alt det bagvedliggende arbejde.

Racerbilernes slanke og ikoniske sølvfarvede udtryk er et særligt kendetegn, som går igen hver eneste sæson. Leder af lak og grafikafdelingen hos Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Andrew Moody, har gjort brug af den effektive sparring og de skræddersyede produkter fra Spies Hecker.

Ny farve!
Ved første øjekast ses den hovedsagelige forskel fra sidste års racerbiler ved tilføjelsen af bordeaux farve på bilen, specifikt på næsen – særligt på frontvingen og spoileren, motorcoveret og mest bemærkelsesværdigt på sikkerhedsforanstaltningen foran køreren.

Sorteste sort!
En anden bemærkelsesværdig tilføjelse er den øgede mængde af sorte farver. Der er ikke bare anvendt sort, men også EQ black, som er en dybere, mørkere og langt mere intens sort, som får Mercedes-AMG F1 W11 EQ Power+ til at se endnu mere faretruende ud.
En anden og særlig mærkbar ændring ses ved, at der ikke længere er glinsende kanter på linjerne, som alle tidligere design har haft. Alle linjerne har nu definerede og med rene kanter.

En helt særlig stjerne!
Hvis du har et falkeblik, så har du måske bemærket, at stjernerne der pryder motorhjelmen og karosseriet er påsat i fem forskellige størrelser og i to sølvfarvede nuancer – bortset fra to specielle stjerner, én på hver side – som har en klar rød farve til minde om Niki Lauda, Teamets ikke-udøvende bestyrelsesformand, som desværre gik bort i maj 2019. Andrew fortæller ’’Alle stjernerne er airbrushet – det er ikke mærkater som mange går og tror’’.

Du kan læse mere om de nye ændringer og de anvendte produkter her!

https://www.spieshecker.com/corporate/en_GB/about-spieshecker/news/mercedes-amg-petronas-formula-one-team-s-new-livery-and-new-colo.html