Hos Baden-Jensen er der altid noget at fejre!
05.02.2020

Hos Baden-Jensen er der altid noget at fejre!

Sidste år kunne vi i Baden-Jensen fejre vores 75-års jubilæum som leverandør til lakeringsindustrien. I dag ejes og ledes virksomheden af tredje generation og har 34 ansatte. Selvom vi er en virksomhed i udvikling med store fremtidsvisioner, så ligger der en rigtig god historie bag de 75 år og mange trofaste medarbejdere har bidraget til denne historie og udvikling af virksomheden.

Vi sender et stort tillykke til vores produkt- og træningschef, Gerhard Wiechert, som i januar kunne fejre sit 30-års jubilæum hos Baden-Jensen.

Gerhard startede hos Baden-Jensen i 1990 og varetager i dag stillingen som produkt- og træningschef.

I 2019 kunne vi også fejre vores salgskonsulent, Kim Lauritzen og hans 35-års jubilæum i virksomheden. Kim startede hos Baden-Jensen i 1984, hvor han tiltrådte stillingen som blandemand i blanderiet på Transformervej i Herlev. Herefter skiftede Kim til varemodtagelsen og havde sin daglige gang på lageret, hvor han servicerede de handlende kunder og varetog reparationer af sprøjtepistoler og luft- og elværktøj. Kim fortsatte efterfølgende i den interne salgsafdeling og blev senere leder for afdelingen. I 2014 blev Kim tilbudt stillingen som ekstern salgskonsulent og har varetaget denne stilling siden.

Kim sætter pris på det sociale sammenhold og aktivitetsniveauet i virksomheden. Igennem Kims år i Baden-Jensen, har der blandt andet været medlemskab i Lyngby/Tårnbæk firma idrætsunion, hvor kollegaerne spillede fodbold i mange år. Det sociale sammenhold har også budt på skak, dartspil og fisketure til Sverige. I dag afholder virksomheden et årligt sommerarrangement, teaterture og deltager hver sommer i DHL stafetten.

Kim har i løbet af sin karriere deltaget i adskillige dansk- og engelsksprogede salgskurser og lederkurser.

Vi i Baden-Jensen er stolte over vores medarbejderes høje engagement, ekspertise og loyalitet.

Tak for alle de gode år – vi ser frem til mange flere!