Automotive color of the year 2020 fra Axalta er netop lanceret
22.01.2020

Automotive color of the year 2020 fra Axalta er netop lanceret

Axalta har netop lanceret deres ’’Color of the year – 2020’’.

Sea Glass er årets ’’Automotive color of the year’’ fra Axalta. Denne turkise nuance med blåligt glimmer har reflekterende og transmitterende egenskaber, som udstråler energi og er med til at sætte trenden for 2020!

Premium, Trendy og High-Tec er nøgleordene for denne farve, som med sin sofistikerede dybe blå nuance og glasflager som tilføjer en glimrende effekt, formår at skabe et unikt og betagende look. Blålige farver er trendsættende og med et hint af grøn, som bryder overfladen, tiltrækker denne farve bestemt opmærksomhed. Radar og LIDAR reflekterende egenskaber indgår i farveopbygningen. 

Farven er inspireret af naturen og havets strømme – farven glitrer i sollys, hvilket skaber dybde og intensitet og sikrer, at farven skaber opmærksomhed!

Farven er meget mere end bare betagende og trendy - Axalta's Global Automotive Color Popularity Report nævner, at blå køretøjer udgør syv procent af det globale bilmarked og ligger på 5. pladsen samlet set efter hvid, sort, grå og sølv. Nordamerika og Europa har det højeste antal af blå køretøjer, som udgør 10% af den samlede bestand. Axaltas Global Product Manager, Nancy Lockhart siger: ’’Tendensen mod turkisblå vokser – Sea Glass er udviklet til alle typer af køretøjer, fra kompakte modeller og sportsvogne til mellemstore sedaner, store SUV’er og lastbiler’’.


Se farven her!